in

5 Drukspil man kan spille i haven

5 Drukspil man kan spille i haven
5 Drukspil man kan spille i haven - Billede af KoolShooters

5 Drukspil man kan spille i haven

Vejret er varmt og sommeren er over os! Det er tid til at finde en have og drik sig fuld.
Vi har samlet 5 gode drukspil man kan spille i haven sammen med sine venner.

Indlægget indeholder affiliate links.

1. Beer Pong

Beer-Pong
Billede af Burst / Køb Beer Pong Bord her!

Det legendariske spil, hvor det gælder om at elliminere modstanderens kopper ved at kaste en bordtennis bold i dem. Der er masser af regler og ting man kan gøre med Beer Pong for at gøre det vildere og mere interessant end det allerede er!

Har du måske hørt om Fear Pong? Klassisk tilføjelse til det orginale Beer Pong, dog med et twist hvor du kan redde din kop ved at gøre udfordringen som er under koppen.

Køb Beer Pong borde her!

Køb den lækre tilføjelse Fear Pong her!

2. Øl Bowling

Ølbowling Drukspil
Ølbowling Drukspil

Øl bowling, det Klassiske festivals drukspil der indvolvere 4 festivals stole, en bold og en masse øl. Det er ideelt at spille hvis man har en fin størrelses have og kan sætte op til kamp!

Se alle Ølbowling reglerne her!

Eller

Køb et Ølbowlingsæt her!

3. Cornhole

Cornhole
Cornhole

Cornhole er alles elskede drikkeaktivitet at lege udenfor. Reglerne kan nemt ændres til at inkludere alkohol som straf eller belønning, eller du kan drikke, mens du deltager! Derudover giver PartyViking dig det ideelle Cornhole-sæt til at spille drukspil udenfor.

>> Køb dit Cornhole Spil her! <<

4. Klodsmajor

Drunken-Jenga Udendørs Drukspil
Drunken-Jenga Udendørs Drukspil – Billede / Køb det her!

Klodsmajor er en klassiker indenfor den almindelig aktivitetsleg. Dog kan man tilføje alkohol og gøre det endnu sjovere.

Man kan spille Klodsmajor drukspil på 2 forskellige modes.
Hvis du vil spille den i easy mode, skal den person, der er ansvarlig for at bringe tårnet ned, drikke. Hvis du foretrækker at prøve det en lidt svære udgave, skal alle andre drikke, når nogen trækker og placere en blok uden at tårnet falder.

>> Køb Klodsmajor Drukspil her! <<

5. Flip Cup

Flip kan spilles i stedet for Beer Pong, da de også skal bruge kopper. Måden man spiller Flip Cup på er følgende:

Man deler sig op i 2 grupper, hver bestående af 3 person eller mere. Hver person har en kop, hvor de fylder øl i. Man står ved et bord overfor sin modstander, bunder øllen og prøver at flippe koppen, så den lander på hovedet.

Det er kun 2 personer af gangen, det vil sige en fra hvert hold. Lige så snart en person har flippet koppen, går det videre til næste medspiller som kan begynde at bunde.

Her er en lille introduktions video: How to play Flip Cup

Disclaimer:

Husk at drikke ansvarligt! Dette indlæg er ikke beregnet til at fremme overdreven eller uansvarlig drikning. PartyPingo accepterer ikke mindreåriges drikning, at drikke og køre, eller nogen form for hensynsløs alkoholindtagelse. Vær sikker og kend dine grænser.

Hvis du nød vores indhold, del det venligst med andre eller giv os feedback og lad os vide, hvordan vi kan forbedre det!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Studenter Drukspil

Studenter Drukspil

JägerBomb

Jägerbomb