in ,

3 Tips til at holde en God Fest

3 Tips til at holde en God Fest
3 Tips til at holde en God Fest - Billede

Tips til at holde en fed fest!

Hold da helt fest. Weekenden nærmer sig, og den skal have intet mindre en maksimal basarm. Hvis du læser det her, kan det kun betyde én ting! Du skal have gang i det helt store pre-game. Vi snakker velsmagende sprut til ganen, høj musik i ørekanalen og i samhørighed med dine bedste gutter og gutinder.

Hvordan får jeg sat denne aften på benene spørger du? Vi giver dig her 3 tips til at holde din fest!

Styr på sprutten

For at sikre i alle er godt bedugget, når i bevæger jer ud i bylivet, er det vigtigt du har styr på sprutten. Om det skal være bajs, shots eller drinks er helt op til dig, men da der som regel er øl nok, anbefaler vi at du mixer nogle drinks!

Alliér dig eventuelt med et par gutter og handel ind til lidt forskelligt. Du finder inspiration drinks her!

Med røde kopper kommer man langt

Bassen buldrer, du har lige downet din femte Jägerbomb. Hvad der før var venskabeligt hyggedruk, forvandler sig til den sindssyge aften, du har ventet på siden onsdag. Det er her, du smider kopperne på bordet. Udfordrer den største – eller smukkeste – spiller i rummet til et spil beerpong! 2 ting er garanteret; stemningen stiger og det samme gør promillen.

Prøv en af disse 5 awesome variationer af Beer Pong.

Sammensæt nogle lækre playlister

Vi kender det alle sammen, folk danser og festen kører. Men en eller anden mongollos har fucket med queuen, så vi hører Rihanna “work, work, work” på repeat, nu for 5. gang. Men frygt ej, vi er her for at hjælpe! Brug noget tid på at sætte nogle fede playlister sammen før festen starter. Lav flere playlister, så du altid har noget at sætte på. Lav så du har noget til når festen er ved at gå i gang, og stemningen skal opbygges, og en til når festen peaker og folk vil danse. Hav også en sidste i baghånden med alle gamle klassikere som folk kan skråle med på!

Hav en konge fest!

Tequila Suicide Shot

Tequila Suicide Shot

De 10 dårligste scorereplikker

De 10 dårligste scorereplikker