in ,

De Største Camp Anlæg på Roskilde Festival 2023

De Største Camp Anlæg på Roskilde Festival
De Største Camp Anlæg på Roskilde Festival - Billede af Jugerman

De Største Camp Anlæg på Roskilde Festival 2023

Ud over fantastiske musikoplevelser og imponerende kunstinstallationer er Roskilde Festival også kendt for sine unikke campområder, hvor festivaldeltagere kan slå lejr og skabe deres eget festlige univers. Nogle camps går et skridt videre og bygger deres egne imponerende anlæg, der bliver centrum for deres festligheder. Disse selvbyggede camp anlæg tilføjer en ekstra dimension af kreativitet, samarbejde og sjov til festivalen. Lad os dykke ned i nogle af de største selvbyggede camp anlæg, der har beriget Roskilde Festival gennem årene. Artiklen indeholder Affiliate links.

5. Camp Lalandia

Camp Lalandia Anlæg
Camp Lalandia Anlæg – Billede

Camp Lalandia er en populær, selvbygget camp på Roskilde Festival, der genskaber atmosfæren fra det ikoniske feriested. Camp Lalandia byder ofte på piña coladas og afholder det, de kalder for “Coconut Party”, hvor der er pool og masser af andre overraskelser. Kom forbi deres camp og smag på sommeren!

4. Bæstet

Bæstet Anlæg
Bæstet Anlæg – Billede


Camp Bæstet er en unik, selvbygget camp på Roskilde Festival, der skaber en festlig og vild atmosfære med deres imponerende anlæg. De har for nylig opgraderet deres anlæg til Bæstet 3.0. Tjek det her

3. Diaplo (Tilsalg!?)

Efter mange år på festivalen har Camp Diaplo desværre valgt at sælge deres anlæg. Som de skriver på deres Instagram:

Spil for +1000 mennesker og væk resten af campingområdet. Vi sælger dette topklasse anlæg, skabt til at levere fantastisk lyd, imponere og skabe feststemning. Det er med sorg, at vi skiller os af med det. Grib chancen nu og bliv ejer af noget unikt.

2. Hornuglen

Camp Hornuglen
Camp Hornuglen – Billede

Camp Hornuglen! Fyldt med det, de kalder deres ugleunger, har været på Roskilde Festival siden 2014 og er gået fra at være et mindre, overskueligt anlæg til at blive et kæmpeanlæg med selvforsynende solceller. Camp Hornuglen kan findes i Dream City i år og har udover det ovenstående anlæg på billedet også bygget endnu et anlæg, hvilket placerer dem på andenpladsen. Tjek dem ud her.

1. Camp Safari

Camp Safari indtager førstepladsen på vores liste over de største mobile og selvbyggede anlæg. Oplev den vilde skønhed og mangfoldigheden af dyrelivet på Camp Safari, hvor du vil blive overvældet af en lydoplevelse i verdensklasse. Med deres imponerende størrelse og kraftfulde lydsystem bringer Camp Safari festen til nye højder. Vær vidne til det bedste af begge verdener: musik og naturlig skønhed kombineret på en enestående måde. Træd ind i en verden, hvor fest og dyreliv forenes på den mest spektakulære måde. Tjek deres anlæg ud

Disclaimer:

Husk at drikke ansvarligt! Dette indlæg er ikke beregnet til at fremme overdreven eller uansvarlig drikning. PartyPingo accepterer ikke mindreåriges drikning, at drikke og køre, eller nogen form for hensynsløs alkoholindtagelse. Vær sikker og kend dine grænser.

Hvis du nød vores indhold, del det venligst med andre eller giv os feedback og lad os vide, hvordan vi kan forbedre det!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Sådan Spiller du Flip Cup

Sådan Spiller du Flip Cup

Eurovision Drukspil

Eurovision 2023 Drukspil