in

Årets Roskilde Sang fra 2008 til 2024

Årets Roskilde Sang fra 2008 til 2024
Årets Roskilde Sang fra 2008 til 2024 - Billede af Jugerman

Årets Roskilde Hit fra 2008 til 2024

Roskilde Festival er ikke kun en musikbegivenhed; det er en kulturel smeltedigel, hvor musik, kunst og fællesskab smelter sammen under den danske sommersol. En af de mest unikke oplevelser ved festivalen er den levende atmosfære i de forskellige camps, hvor festivalgæsterne deler deres passion for musik gennem en Soundboks eller gennemlavet anlæg. Læs mere om de Største anlæg på Roskilde Festival. Her er en nostalgisk rejse gennem nogle af Roskilde Festivals mest mindeværdige hits fra 2008 til 2024. Artiklen indeholder affiliate links.

2008 | Sex on Fire – Kings of Leon

I 2008 dominerede hits som “Sex on Fire” af Kings of Leon og “Paper Planes” af M.I.A. festivalens camps. Disse sange var soundtracket til de uendelige sommernætter fyldt med dans, latter og venskab.

2009 | I Gotta Feeling – The Black Eyed Peas

I 2009 var Roskilde Festival fyldt med energi fra en række uforglemmelige hits. Sange som “I Gotta Feeling” af The Black Eyed Peas og “Kun for Mig” med Medina skabte en elektrisk stemning i festivalens camps, hvor festen aldrig syntes at stoppe.

2010 | We No Speak Americano – Yolanda be Cool

Året 2010 bragte en bølge af elektroniske hits til Roskilde Festival. Sange som “We No Speak Americano” af Yolanda Be Cool & DCUP og “Barbra Streisand” af Duck Sauce fyldte luften med deres uimodståelige rytmer, og festivalgæsterne dansede indtil solopgang.

2011 | Moves Like Jagger – Maroon 5

Året 2011 bragte en blanding af indie-rock og pophits til Roskilde Festival. Tracks som “Moves Like Jagger” af Foster the People og “Sjus” af Kato feat Ida Corr var det perfekte soundtrack til solnedgange og samvær med venner i lejrene.

2012 | Somebody That I Used To Know – Gotye

2012 var året for de episke sing-alongs. Hits som “Somebody That I Used to Know” af Gotye og “Call Me Maybe” af Carly Rae Jepsen var uundgåelige i festivalens lejre, hvor folk sang med på omkvædene med hjertet fuld af glæde og nostalgi.

2013 | Get Lucky – Daft Punk

2013 var året for de store anthems på Roskilde Festival. Sange som “Get Lucky” af Daft Punk og “Thrift Shop” af Macklemore & Ryan Lewis blev sunget med begejstring under festivalens stjernespækkede himmel, og de skabte øjeblikke af ren eufori i alle camps.

2014 | Happy – Pharrell Williams

Året 2014 blev præget af indie- og alternative hits, der satte stemningen i festivallejrene. Sange som “Happy” af Pharrell Williams og “Twerk It Like Miley” af Brandon Beal skabte en følelsesladet atmosfære, der forenede festivalgæsterne i øjeblikke af inderlig lykke.

2015 | Lean On – Major Lazer & Dj Snake

I 2015 blev Roskilde Festival omdrejningspunktet for en række alternative og elektroniske hits. “Lean On” af Major Lazer & DJ Snake var en, der fik festivalgæsterne til at danse i timevis og skabte uforglemmelige minder.

2016 | Model – Gulddreng

2016 var året, hvor pop og hip-hop fusionerede for at skabe uforglemmelige øjeblikke på Roskilde Festival. Tracks som “Model” af Gulddreng og “Sorry” af Justin Bieber var ikke til at komme udenom, og de blev soundtracket til festlighederne i Roskilde Camps.

2017 | Despacito – Luis Fonsi

2017 var året for de store pophits på Roskilde Festival. Sange som “Despacito” af Luis Fonsi og “Shape of You” af Ed Sheeran fyldte luften med deres uimodståelige rytmer og skabte en feststemning i festivalens lejre, der varede hele natten.

2018 | Sydpå – Bro

I 2018 var festivalens camps fyldt med energi takket være et hit som “Sydpå” af Bro. Denne sang bragte liv til festivalen og skabte uforglemmelige minder for festivalgæsterne.

2019

I 2019 blev Roskilde Festival fyldt med en blanding af hip-hop, pop og alternative hits. Tracks som “Old Town Road” af Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus og “Vai Amor” af Gilli satte tonen for festlighederne i Campen og skabte en atmosfære af eufori og glæde.

2020 – 2021

Ingen hits, da vi desværre var lukket ned grundet corona.

2022

Roskilde Festival vendte tilbage med en eksplosion af glæde og festligheder i 2022. Hits som “Stor Mand” af Tobias Rahim & Andreas Odbjerg og “Mucki Bar” af Tobias Rahim satte tonen for en uforglemmelig genforening, hvor festivalgæsterne fejrede musik og fællesskab.

2023

I 2023 fortsatte Roskilde Festival med at omfavne mangfoldigheden af musik med hits fra Tobias Rahim. “Flyvende Faduma” af Tobias Rahim. Denne sang sammen med flere fra hans album “Når sjælen kaster op” skabte øjeblikke af intimitet og forbindelse i festivalens campen, hvor folk delte deres kærlighed til musik og hinanden.

2024

Lad os se hvad 2024 bringer..

Roskilde Festivals hits gennem årene har været mere end bare sange; de har været soundtracket til uforglemmelige øjeblikke af fællesskab, glæde og livslange minder. Uanset hvilken genre der dominerede, har musikken altid været hjertet i denne legendariske begivenhed, der fortsætter med at inspirere og forene mennesker fra hele verden.

Roskilde Fesitval

Hvornår er der Roskilde Festival 2024?

Roskilde Festival Lineup fra 2014 til 2024

Roskilde Festival Lineup fra 2014 til 2024