in ,

7 Kreative Metoder at snige alkohol ind på Festivalen

7 Kreative Metoder at snige alkohol ind på Festivalen
7 Kreative Metoder at snige alkohol ind på Festivalen - Billede af Wendy Wei

7 Kreative Metoder at snige alkohol ind på Festivalen

Festivaler er den perfekte lejlighed til at nyde musik, fællesskab og naturligvis en god fest. Men ofte er det ikke tilladt at medbringe alkohol på festivalområdet. Frygt ikke! Vi har samlet syv geniale måder, hvor du kan snige alkohol ind på festivalen og bevare feststemningen. Jugerman står ikke til ansvar hvis nogle af disse metoder bliver brugt. Man skal altid huske at følge festivalens regler. Blog indlægget inde holder affliate links.

1. Tøm en Solcreme beholder

Solcreme
Solcreme – Billede

En af de klassiske metoder er at tømme en solcreme-beholder, rengøre den grundigt og fylde den med din yndlingsdrik. Solcreme-beholdere er ofte tilladt på festivalområder, og du kan nemt nyde en forfriskende drink, mens du beskytter dig mod solens stråler.


Man kan selvfølgelig købe en almindelig solcreme og tømme den, vaske den også bruge den som en mindre lommelærke til festivalen. Eller man kan købe nogle allerede designet til med plads til 230 ml i hver.

2. Alkohol slik

Alkohol Vingummier
Alkohol Vingummier – Billede


Nyd den ikoniske kombination af vodka og vingummi med den klassiske VV-blanding.

Forberedelsen er simpel: køb en flaske vodka og en pose vingummier, og mix dem sammen i en beholder. For at opnå den maksimale effekt anbefaler vi at lade blandingen hvile i 4 dage.

Det er vigtigt at bemærke, at denne blanding er kun beregnet til voksne og bør nydes med ansvarlighed. Sørg altid for at overholde de juridiske aldersgrænser og vær opmærksom på dine egne og andres grænser, når du nyder denne festlige kombination.

Så gør dig klar til at opleve en sjov og unik smagsoplevelse med VV-blandingen af vodka og vingummi. Husk at nyde det med omtanke og del det med dine venner, mens I skaber uforglemmelige øjeblikke sammen!

Se hvordan du laver Vodka Vingummibamser her!

3. Chips beholder

Chips
Chips – Billede

Når du har nydt en portion Pringles (uden at fjerne forseglingen helt), kan du genbruge chipsdåsen til at opbevare dine alkoholiske drikkevarer.

Se hvordan man opbevare alkohol i en Pringles dåse her.

4. Tøm en Mouthwash

Mouthwash med alkohol
Mouthwash med alkohol – Billede

Køb en mouthwash, tøm den og fyld den med alkohol, helst noget i passende farve. Tror ikke der kommer en mouthwash i små gule, eller den med vandmelon.

Forslår til hvad man kunne fylde mouthwash med er:

  • Mintu
  • Små fugle
  • Barcardi
  • Vodka
  • Gin

5. Shampoo-flaske

En tør shampoo-flaske kan være et uventet skjulested til din yndlingsdrik. Rens flasken grundigt og fyld den med din favoritalkohol. Sørg for at vælge en drik med en lignende farve og konsistens som tør shampoo for at undgå mistanke.

6. Lommelærke Armbånd

Lommelærke Armbånd
Lommelærke Armbånd – Billede

Dette armbånds lommelærke er den ultimative hemmelige drikkemåde! Med sin smarte og diskrete design kan du nemt skjule din favoritalkohol og nyde det hvor som helst. Perfekt til koncerter, festivaler eller enhver begivenhed, hvor du ønsker at nyde en drink i stilfuld hemmelighed.

7. Skjulte kropsflasker/poser

Alkoholsmugler
Alkoholsmugler – Billede

Kropsflasker er designet specielt til at gemme alkohol under dit tøj. Disse flasker kan fastgøres omkring taljen, låret eller brystet og vil være skjult under dit festlige outfit.

Selvom vi deler disse kreative måder at snige alkohol ind på festivalen, er det vigtigt at udvise ansvarlighed og overholde festivalens regler. Nyd alkoholen med måde, vær respektfuld over for andre festivalgæster og sørg for at have en uforglemmelig, men sikker festivaloplevelse.

Alkohol Vingummier

Nemme og Hurtige Vodka Vingummibamser

Shuffleboard Drukspil

Shuffleboard Drukspil: Sjov og Skål på Shuffleboardbanen