in ,

5 Uundværlige ting at medbringe til festivalpladsen

Ting at medbringe til festivalpladsen
Ting at medbringe til festivalpladsen - Billede af Mae Gregoriol

5 Uundværlige ting til Festivalen

Selvom sommerens festivaler desværre er blevet aflyst, er der stadig masser af tid til at forberede sig til næste års festivaller. Derfor har vi samlet en liste over de 5 uundværlige ting, som du simpelthen skal huske at tage med på festivalpladsen. Indlægget indeholder Affiliate links.

Hold dig hydreret med vodka!

Øl og festival hører sammen, men det kan også være rart med lidt variation i drikkevarerne. Efter at have drukket øl hele dagen, kan en vodka-cola give ny energi og liv til festen.

Hvis du vælger at medbringe vodka, så sørg for at tjekke festivalens glaspolitik før du pakker 5 flasker i kufferten. De fleste festivaler har en nul-glas politik af hensyn til sikkerheden, så det er bedst at overføre din vodka til plastikflasker, inden du tager afsted.

Hos BarLife finder du et stort udvalg af forskellige typer vodka, hvis du mangler inspiration til, hvilken en du skal tage med.

Husk soveposen!

Sovepose
Sovepose – Billede af Ali Kazal

Det er vigtigt at have noget at sove i, når du er på festival. Selvom du bruger det meste af tiden på at feste, vil du også have brug for en god nats søvn, så du kan holde energien kørende.

Ørepropper – til at bevare hørelsen…og søvnen!

Ørepropper kan hjælpe dig med at få en god nats søvn på festivalpladsen og beskytte din hørelse, når du udsættes for høje lyde fra koncerterne. Du kan også købe ørepropper på festivalpladsen, men det er altid en god ide at medbringe dine egne.

Store affaldsposer – efterlad festivalpladsen som du fandt den!

Som festivalgæst er det vigtigt at efterlade festivalpladsen pæn og ren, så andre også kan nyde stedet. Medbring et par store affaldsposer til at samle dit affald i og undgå at festivalpladsen bliver fyldt med skrald.

Powerbank – til at undgå en tom mobil

Det kan være svært at holde mobiltelefonen opladet i løbet af festivalen, da der ikke altid er adgang til opladning i nærheden af din teltplads. Med en powerbank kan du sikre, at din telefon er klar til brug igennem hele festivalen.

Ved at medbringe disse 5 uundværlige ting til festivalpladsen, er du klar til at opleve alt det, som festivalen har at byde på!

Bliv frivillig på Roskilde Festival

Bliv frivillig på Roskilde Festival og få en fantastisk oplevelse!

Harry Potter og Fangen fra Azkaban Drukspil

Harry Potter og Fangen fra Azkaban Drukspil