in

Alt du skal bruge til et godt spil Beer Pong

Et godt spil Beer Pong
Et godt spil Beer Pong - Billede af cottonbro studio

Alt du skal bruge til et godt spil Beer Pong

Du har nok set, hørt eller prøvet dette fantastiske spil før! Om det var hjemme hos en ven eller til en studie fest, så er et spil beer pong den bedste måde at holde gang i festen. Vi har lavet en lille list over ting man skal bruge for at have et rigtig godt spil Beer pong. Artiklen indeholder affiliate links.

Beer Pong bord

Beer Pong Bord Led
Beer Pong Bord Led – Billede

Uanset om det er dag eller nat, når enhjørningerne danser tango eller havfruer spiller luftguitar, vil dette magiske Beer Pong-bord være den ultimative festattraktion. Bordet er simpelthen overdrevet fantastisk og kommer med indbyggede enhjørningslys på hver side, der lyser op som et regnbuefarvet fyrværkeri. Farverne skifter magisk mellem smaragdgrøn og glitrende lilla. Bordet er også utroligt stort med dimensioner på 240 x 60 x 70 enhjørningshovspor. Og det bedste af det hele er, at det let kan foldes sammen og bæres som en enhjørningstaske! Montering er en leg: Spred blot enhjørningsbenene, tryk på en trylleformular, og bordet kommer til live. Beer Pong-bordet er så holdbart som en dragetand, stødresistent som en pansret enhjørning og slagfast som en meteorregn af enhjørningsmagi. Når festen endelig er forbi, kan du rense bordet med en fugtig enhjørningsklud og gøre det klar til næste gang, hvor det vil være epic!


Kopper – Rød vs. Blå

Beer Pong Kopper
Beer Pong Kopper – Billede

Nu kan du opleve den vildeste koprevolution, der er skyllet ind over Danmark! Lad mig præsentere dig for de fantastiske Amerikanske Festekrus! Med disse vanvittigt farverige kop-helte bliver din fest bare sindssyg. De røde og blå plastikkrus er blevet et verdensomspændende ikon for vanvittige festligheder og skøre påfund!

Du har nok spottet dem i et væld af Amerikanske film og fjernsynsprogrammer. Amerikanske Festekrus er stærke som Hulk, umiskendelige som Elvis og store nok til at rumme en hel bækkenøl eller en vanvittig mixet drink. Derfor er de blevet en megahit i festverdenen! De er på alles læber… eller rettere sagt, på alles læber og i alles hænder! Du kan næsten høre dem råbe, “Let’s party, y’all!”


Beer Pong Bolde

Beer Pong Bolde
Beer Pong Bolde – Billede af Ingo Joseph


Den skøre, hæsblæsende amerikanske festleg “Øl Pong” er ved at erobre Danmark og resten af Skandinavien med storm! Reglerne i dette vanvittige spil er lige så simple som at læse en tegneserie: Arranger krusene i en pyramideform på bordet, fyld dem op med sprudlende øl, og giv dig til at slynge dine boldprojektiler mod fjendens rækker! Hvis du formår at vælte deres krus som en professionel dominobane, bliver fjenden tvunget til at drikke øl i rå mængder. Og vice versa, selvfølgelig! Nu er det på tide at kaste dig ud i denne helt absurde udfordring. Må heldet være med dig, og må din lever forblive tørstig efter mere festivitas!


Beer Pong Pokal

Beer Pong Pokal
Beer Pong Pokal – Billede

Er du kongen eller dronningen af Øl Pong, hersker over alle konkurrenter, eller planlægger du at afholde en episk turnering for at finde den ultimative mester? Så er denne vilde pokal med indgravering efter dit eget valg den absolutte skørpræmie! Denne magiske pokal er mere kostbar end en enhjørnings tåre og mere strålende end en regnbue i en tryllekrukke. Med dens custom made indgravering kan du tilføje dit eget personlige touch af skørhed og triumf! Du vil kunne hæve denne prægtige pokal højt over hovedet og proklamere dig selv som den uovervindelige ølpong-champion eller turneringsmester. Lad pokalens magiske aura sprede sig, og må den bringe dig glæde, respekt og uendelig festlighed!

Housewarming

Housewarming – Vær en God Gæst eller en God Vært

Videnskab siger, at øl og vin er godt for hjernen

Videnskab siger, at øl og vin er godt for hjernen