in

George Clooney solgte sin Tequila Virksomhed for 1 Milliard Dollars

Jugerman
Jugerman

George Clooney solgte sin Tequila Virksomhed for 1 Milliard Dollars

Du ved muligvis ikke engang, at George Clooney endda havde et tequila-selskab. Men du ved det nu takket være den enorme pengestrøm, som Clooney lige rullede i efter at have solgt sit enormt succesrige tequila-selskab. Clooney grundlagde Casamigos tequila-selskabet, og på onsdag solgte han premium-spiritusfirmaet for op til $ 1 milliard !!

Casamigos, der oversætter til “vennes hus”, blev solgt til Diageo, et britisk multinationalt alkoholholdigt drikkevarevirksomhed, der har nogle af verdens mest berømte spiritus som Johnny Walker, Smirnoff, Bulleit, Ciroc, Ketel One, Tanqueray og Guinness. Diageo betaler $ 700 millioner på forhånd med potentialet for yderligere $ 300 millioner baseret på tequilas præstation i de næste 10 år. Transaktionen forventes afsluttet i andet halvår af 2017.

Casamigos blev skabt i 2013 af Clooney og hans to venner Rande Gerber, der er Cindy Crawfords mand og grundlæggeren af nattelivsfirmaerne Midnight Oil og Gerber Group, og Michael Meldman, der er en ejendomstycoon. Det nu milliarder dollarselskab blev startet med et indfald, fordi herrene drak så meget tequila. Ahh de rige og berømte problemløsningsevner.

“Casamigos startede virkelig ved et uheld så langt som et firma,” fortalte Gerber til Business Insider i et interview i marts. ”Som du gør i Mexico, ville vi drikke en masse tequila. Vi ville gå ud til barer og restauranter, og bartendere vil anbefale dem. Nogle var gode, andre ikke så gode og nogle dyre. Der kom et punkt, hvor George vendte sig mod mig og sagde: ‘Hvorfor skaber vi ikke et, der er perfekt til os?’ ”

I to år mødtes Gerber og Clooney med forskellige destillatører og prøvede 700 prøver af tequila. Nu kalder jeg det rigtige arbejde. De fandt endelig en opskrift, der ikke havde en brændende eftersmag, og de kunne drikke hele dagen uden at give dem en tømmermænd. Oprindeligt lavede de kun tequilaen til deres forbrug og planlagde at bringe 1.000 flasker til Storbritannien, men fik at vide, at de havde brug for at få ånden licenseret.

Det var da Meldman kom med i teamet og fandt en distributør i USA. I 2013 lancerede de virksomheden og stillede drikken til rådighed for offentligheden. Gerber ville sikre sig, at Casamigos var overkommelig, en flaske på 750 ml indeholdt mellem $ 45 og $ 55.

”George har ikke brug for pengene. Jeg havde ikke brug for det. Mike havde ikke brug for det, ”sagde Gerber. ”Det var ikke grunden til lanceringen af ​​en tequila. Vi ønskede, at alle kunne drikke det og ikke være eksklusive. ”

”Hvis du spurgte os for fire år siden, om vi havde en virksomhed på en milliard dollar, tror jeg ikke, vi ville have sagt ja,” sagde Clooney til CNBC. ”Dette afspejler Diageos tro på vores virksomhed og vores tro på Diageo. Men vi kommer ikke noget sted. Vi vil stadig være meget en del af Casamigos. Start med et skud i aften. Måske to. ”

Clooney, Gerber og Meldman forventes at blive hos virksomheden efter overtagelsen. Casamigos er den hurtigst voksende ultra-premium tequila i landet. Det er godt at være George Clooney.

Tømmermændskure

Tømmermændskure – Verden over!

VM Drukspil

VM Foldbold Drukspil [Danmark vs. Frankrig]