in ,

Hvor kan man tage et bad på Roskilde Festival?

Hvor kan man tage et bad på Roskilde Festival?
Hvor kan man tage et bad på Roskilde Festival? - Billede af Harrison Haines

Find dit bad her!

1. Fællesbad

Roskilde Festival tilbydes fællesbad til festivalgæsterne. Det er et sted, hvor man kan friske sig op og få sig et velfortjent bad. Fællesbadet giver mulighed for at rense kroppen og genoplade energien midt i festivalens livlige atmosfære.

2. Badesøen

På Roskilde Festival findes der en større badesø, som er et populært sted for festivalgæster at tage en dukkert. Søen tilbyder muligheden for at nyde et forfriskende bad og afkøling i det naturskønne område. Det er en fantastisk måde at slappe af og skabe uforglemmelige øjeblikke midt i festivalens stemning.

3. Stranden

Roskilde har en dejlig strandpark (Vigen Strandpark), der ligger 7 km væk fra festivalpladsen. Man kan tage bus 203 fra Roskilde station (Se Ruteplan), taxa eller egen bil derud, hvis man ikke har indtaget alkohol.

4. Svømmehallen

Roskilde har også en god svømmehal, der ligger 2,5 km væk fra festivalpladsen. Adressen er Bymarken 37, 4000 Roskilde. Se mere på deres hjemmeside.

Det er svært at tro, men de marker, der huser Roskilde Festival i over en uge, har haft mere end 70.000 besøgende. Ud over det har de været vært for utallige fester og hygge i lejrene. Efter festivalen kan området godt se ud som ødelæggelsen af Jerusalem, men der er heldigvis en løsning! Der er mange frivillige, der rydder op efter festivalen. De sørger for at fjerne plastik, telte, soveposer, plastikposer, stole, dåser og flasker.

Det er her, du kan være glad! Du kan tage hjem og nyde et velfortjent langt bad. Vær glad for alle de oplevelser, du har haft, og nyd alle de sanseindtryk, du har fået under hele festivalen. Det bliver ikke bedre end det. Måske har du endda mødt en sommerflirt, som du kan mødes med igen efter den veloverståede Roskilde Festival.

Jurassic World Drukspil

Jurassic World Drukspil

Ultimative Festival-Outfit til Mænd på Roskilde Festival

Det Ultimative Festival-Outfit til Mænd på Roskilde Festival