in ,

Slanger og Stiger Drukspil

Slanger og Stiger Drukspil
Slanger og Stiger Drukspil - Billede

Slanger og Stiger Drukspil

Kort om Drukspillet

Slanger og Stiger er ikke kun et fantastisk brætspil, det er også et perfekt valg til et drukspil, takket være sin enkelhed, konkurrenceelement og det faktum, at alle ved, hvordan man spiller.

Hvis du ikke kender til det får du hurtigt spillereglerne her:
Hver deltager vælger en spillebrik og placerer den på felt nummer 1. Den yngste spiller starter ved at kaste terningen og flytte sin brik det antal felter, som terningens øjne viser. Derefter fortsætter turen til den næste spiller.

Hvis en spillebrik lander på en slanges hoved, bliver brikken “slugt” og glider ned langs slanges krop, indtil den når slanges hale.

Hvis en spillebrik lander ved bunden af en stige, får spilleren lov til at klatre op i det felt, der er øverst på stigen.

Den spiller, der først når felt nummer 100, er vinderen af spillet.

Udstyr

  • Slanger og Stiger
  • Antal spillere: 2+
  • Noget at drikke

Druk Regler

At spille Slanger og Stiger som et drukspil indebærer at tage det klassiske brætspil til nye, sjove højder. Det ultimative mål er stadig at nå toppen, men i drukversionen klatrer du på stiger og styrtdykker ned ad slanger, hvilket betyder at give eller tage drinks.

For eksempel, hvis du lander på en slange, der tager dig ned 4 niveauer, skal du tage 4 tåre. Alternativt, hvis du rammer en stige, der løfter dig 5 niveauer op, kan du give 5 tåre til den eller de spillere, du vælger. Når en spiller vinder, bunder alle andre deres genstand. For en mere ekstrem version kan taberne blive nødt til at drikke et antal felter, svarende til hvor mange felter de er bagefter.

God fornøjelse og Skål!

Disclaimer:

Husk at drikke ansvarligt! Dette indlæg er ikke beregnet til at fremme overdreven eller uansvarlig drikning. PartyPingo accepterer ikke mindreåriges drikning, at drikke og køre, eller nogen form for hensynsløs alkoholindtagelse. Vær sikker og kend dine grænser.

Hvis du nød vores indhold, del det venligst med andre eller giv os feedback og lad os vide, hvordan vi kan forbedre det!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Risk Drukspil

Risk Drukspil

Twister Drukspil

Twister Drukspil