in

Top 9 måder at Drikke Øl

Top 9 måder at Drikke Øl
Top 9 måder at Drikke Øl - Billede af cottonbro studio

At drikke øl er nok det mest populære når vi snakker alkoholsvanerne i gymnasiet, universitet & på festivaler.

Det store ved denne alkoholholdige drik er, at det tager et stykke tid før den gør dig fuld, men to eller tre er bajer kan godt være med til at du kan få et godt buzz.w

Og da det kommer i form af en dåse, flaske, keg og pint glas er der mindst 9 måder at drikke det, ifølge PartyPingos erfaringer, kom selv med flere i kommentarene.

Vi anbefaler stærkt at drikke en kold bajer mens du læser denne artikel. Det er jo til uddannelsesmæssige formål, ikke?

1. Power Hour

Power Hour er en sjov og udfordrende måde at drikke øl på. Konceptet er enkelt: Drik en masse øl hvert minut i en hel time. Du kan finde en Power Hour-spilleliste med 60 sange, der spiller i løbet af timen, og hver gang en ny sang begynder, tager du et shot øl. Det er en livlig måde at nyde øl med venner og skabe en festlig stemning. Find din Power Hour Playlist her!

Du behøver aldrig at se på et ur igen!

2. Øl Bong

Ahhh, øl bong. For ikke at blive forvekslet med en anden form for bong, ligner ølversionen en lang tragt. Et lukket rør er fastgjort til en tragt, som forbliver lukket, mens din ven hælder væsker i bongen.

Dette er vigtigt: Du skal være på knæ eller bukke ned en smule, mens en ven holder bongen højt på den måde skaber øl bong bedst tilførelse. Når det er klart, kan du bare “OPEN THE GATES” og lade øllen løbe, det skulle gerne tage 1 – 3 sekunder for en enkel øl.

>> Se de Bedste Ølbongs til festivalen <<

3. Isluge

Isluge - til øl og andre alkoholiske genstande https://johnrieber.com/2012/01/18/bone-luge-bone-luge-i-call-it-planking-with-bones/

Billede

En isluge er en form for isskulptur lavet af en stor isblok, der har en smal kanal skåret gennem hvor væske hældes. Det er dyrt, da du har brug for en massiv isblok, men det er det værd. Øllet bliver ikke kun koldt, men hvem kan ikke lide at se øl løbe ned fra toppen af en isblok?

Det er i det mindste sådan, det ser ud efter at du har 3 eller 4 øl i løbet af 30 minutter. Luges er super nemme og kræver meget lidt færdighed bortset fra at bøje over og sluge. Vent…

4. Shotgunning

Shotgunning er en af vores favoritter, men det kan være en smerte, hvis eleverne ikke ved, hvad de laver. Brug en skarp genstand til at stikke et hul i bunden af dåsen. (Vi kan godt lide at bruge en metal neglelag, da det giver dig mulighed for at gøre hullet uanset størrelse, du vil have.) BEMÆRK IKKE UNDERSIDE. Ligesom hvor stregkoden er eller noget.

Hold det vandret, så det ikke spilder øl – ingen spild tilladt. Det eneste, der skulle være spildt, er dig. Træk samtidigt fanebladet åbent og skift det lodret. Nu chug …

5. Beer Pong

Beer Pong Regler 2023
Beer Pong Regler 2023 – Billede af Burst

Beer Pong er et klassisk drukspil, der er populært ved fester og sammenkomster. Spillet involverer kaste en bordtennisbold over et bord med kopper fyldt med øl, og målet er at få bolden til at lande i modstanderens kopper. Hver gang bolden lander i en kop, skal modstanderen drikke indholdet. Det er en sjov og konkurrencedygtig måde at nyde øl på.

>> Se hvordan man spiller Beer pong her! <<

>> Se de Bedste Beer Pong Borde her! <<

6. Flip Cup

Flip Cup Drukspil
Flip Cup Drukspil – Billede af Sean-Paul McKee

Flip cup er et af vores favorit drikke spil (øl pong er så over rated) da det er et samlet tag-team / relay race slags begivenhed. Alle får at spille sammen, og alle drikker rigelige mængder alkohol.

Første ting først. En toast! Den første person på hvert hold skal drikke en fuld øl ud af deres solokop og lægge plastglaset på hovedet over bordets kant. Derefter skal de vende cupen på sin rette side.

Når en person er færdig, forsøger personen ved siden af dem at gøre det samme og så videre og så videre. Det første hold at få alle til at afslutte deres drinks og vende cupen på højre side vinder!

7. Øl hat

Ølhatten, mens den er god til at transportere to kopper af de ting, er ikke så praktisk som det kan se ud. Det kan nemt blive banket og den person, der bærer det, kan nemt tage et øje eller to.

Men virkelig … hvem kan modstå sådan en fedtet udseende contraption? Og halmen! Åh, halmen.

8. Keg Stand

Keg Stand er en dristig og legendarisk måde at drikke øl på. Det indebærer at blive holdt op ned af venner, mens du holder fast i en øltønde (keg), der er forbundet med en hane. Øllet strømmer direkte ind i din mund, mens du hænger i luften. Det er en festlig og imponerende måde at drikke øl på, der ofte får folk til at grine og skabe fantastiske minder.

9. Shoot the boot

Lige så ulækkert er Shoot the Boot, som kræver en person (som regel en idiotisk frat dreng) at drikke en dåse øl ud af en sko. Ligesom … alvorligt? Den, der drømte dette spil er en moron. Og også uhygiejnisk.

Søerne Drukspil

Søerne Drukspil

Bloody Mary

Bloody Mary