in , ,

Valentinsdag Drukspil til Par

Valentinsdag Drukspil til Par
Valentinsdag Drukspil til Par - Billede

Valentinsdag Drukspil til Par

Ah, Valentinsdag – en dag nogle elsker, mens andre ikke er så begejstrede. Hvis du har en speciel person at dele dagen med, leder du måske efter sjove aktiviteter. Selvom vi elsker Galentine’s og Palentine’s fester, har vi sammensat en liste over underholdende drukspil, perfekte til dig og din partner på Valentinsdag! Indlægget indeholder affliate links.

Bemærk, at Valentinsdag i år falder på en søndag, hvilket normalt ikke er den mest oplagte aften til at drikke. Men fortvivl ikke, for næste dag er tilfældigvis præsidentens dag, og hvis du har fri, er du heldig – så kan du tage det roligt med nogle drinks. Som altid er det vigtigt at være ansvarlig, kende dine grænser og huske at drikke masser af vand. Bare fordi du måske har fri, betyder det ikke, at du vil vågne op med tømmermænd dagen efter!

Sjove Ideer til Valentines dags Drukspil:

1. Romantiske Film Drukspil

Okay, så vi ved, at ikke alle elsker rom-coms. Men hvis der er nogen dag at se en, er Valentinsdag den dag. Og der er faktisk nogle ret sjove og søde derude. Hvis du ikke har set den, anbefaler vi Holidate, en satirisk rom-com, der udkom i 2020. Eller hvad med Wedding Crashers? Det er en semi-romantisk film, som alle ville nyde. Eller hvis du går efter lidt mere saftig, så overvej No Strings Attached.

Men du behøver ikke at se en romantisk film på Valentinsdag! Tjek hele denne liste over film drukspil, som du kan nyde med din partner.

2. Det Ultimate Spil for Par – Kortspil

Det Ultimate Spil for Par - Kortspil
Det Ultimate Spil for Par – Kortspil – Billede

Dette færdiglavede spil er perfekt til en afslappet aften med din partner. Kortene indeholder underholdende spørgsmål, der udfordrer jer til at se, hvor godt I virkelig kender hinanden! Gør det endnu sjovere ved at omdanne det til et drukspil, hvor I skal tage en tår for hvert spørgsmål, I svarer forkert på. Udover spørgsmål byder spillet også på sjove udfordringer, der får jer til at lave sjove ting sammen. Blandt købebare parspil er The Ultimate Game for Couples et af de mest populære.

3. Two-Player Videospil

Two-Player Videospil
Two-Player Videospil – Billede

Dette er en sjov måde at få hjertet til at banke på Valentinsdag! Udfordr din partner til et spændende to-spiller videospil som Mario Kart, Overcooked eller Minecraft. Vi har endda udarbejdet nogle druklege-regler til dem alle. Bare husk at bevare det sjove, så I ikke ender med at være så konkurrenceprægede, at en af jer ender i hundehuset!

4. Puslespil

Puslespil
Puslespil – Billede

Hvis du søger efter en virkelig afslappende aktivitet, hvorfor så ikke kaste dig over et puslespil? Vælg enten et nyt sammen eller tag fat i et, du allerede har. Og hvis du vil tilføje lidt ekstra sjov, kan du endda omdanne det til et puslespils-drukspil med vores spændende regler.

5. Drukspil apps

King of Booze
King of Booze – Billede af Jugerman

Der er tonsvis af mobile apps derude, der fjerner planlægningen af drukspil. Alt du skal gøre er at downloade dem (så mange er gratis), og du kan begynde at spille med det samme. Og mange af dem har muligheder for at spille enten en tæmmere version eller en mere krydret version, afhængigt af hvem du spiller med, og hvad du leder efter. Her er et par stykker, der er ret sjove:

  • 5 sekunders regel: Giver dig 5 sekunder til at svare fuldt ud på et spørgsmål (såsom nævne 3 behårede ting), og hvis du ikke når det, drikker du.
  • Truth or Dare: Det klassiske spil, du kender og elsker, men i app-form.
  • King of Booze: Giver dig spørgsmål at besvare eller udfordringer at gøre (eksempel: det kan bede en person om at tage lige så mange slurke som tøj, de har på).

6. Lidt mere “Spicy”

Nå, det er en romantisk ferie! Der er tonsvis af spil lavet til at pifte et pars date night op. Tjek nogle af disse populære, og se, om de pirrer dig:

Eller

Disclaimer:

Husk at drikke ansvarligt! Dette indlæg er ikke beregnet til at fremme overdreven eller uansvarlig drikning. PartyPingo accepterer ikke mindreåriges drikning, at drikke og køre, eller nogen form for hensynsløs alkoholindtagelse. Vær sikker og kend dine grænser.

Hvis du nød vores indhold, del det venligst med andre eller giv os feedback og lad os vide, hvordan vi kan forbedre det!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

No Strings Attached Drukspil

No Strings Attached Drukspil

Disney Drukspil

Disney Drukspil