in

Verdens top 12 højeste betalte DJs

Verdens top 12 højeste betalte DJs
Verdens top 12 højeste betalte DJs - Billede

Verdens top 12 højeste betalte DJs

Forbes har endnu en gang udgivet deres årlige liste over verdens top-tjenende DJs. Nogle af navnene på listen overrasker dig måske, og andre navne er bestemt at forvente. The Chainsmokers topper listen med en imponerende indtjening på $ 46 millioner.

Næste på listen er Marshmello og Calvin Harris, der trækker henholdsvis $ 40 og $ 38,5 millioner. Steve Aoki fjernede Diplo fra fjerde pladsen med kun $ 5 millioner. Diplo’s stigning på denne liste i løbet af de sidste par år er ret imponerende i betragtning af at han for mere end 10 år siden bogstaveligt talt spillede college house-fester gratis. Er din yndlings DJ på listen? Fortæl os det i kommentarfeltet!

 1. The Chainsmokers ($46 million)
 2. Marshmello ($40 million)
 3. Calvin Harris ($38.5 million)
 4. Steve Aoki ($30 million)
 5. Diplo ($25 million)
 6. Tiësto ($24 million)
 7. Martin Garrix ($19 million)
 8. David Guetta ($18 million)
 9. Zedd ($17 million)
 10. Armin van Buuren ($15 million)
 11. Kaskade ($14 million)
 12. Skrillex ($13 million)

Disclaimer:

Husk at drikke ansvarligt! Dette indlæg er ikke beregnet til at fremme overdreven eller uansvarlig drikning. PartyPingo accepterer ikke mindreåriges drikning, at drikke og køre, eller nogen form for hensynsløs alkoholindtagelse. Vær sikker og kend dine grænser.

Hvis du nød vores indhold, del det venligst med andre eller giv os feedback og lad os vide, hvordan vi kan forbedre det!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Bytte Bytte Bytur Drukspil

Bytte Bytte Bytur Drukspil

Kastanjemanden Drukspil

Kastanjemanden Drukspil