in , ,

Alt Du skal bruge til Studenterkørsel

Alt Du skal bruge til Studenterkørsel
Alt Du skal bruge til Studenterkørsel - Billede af Jugerman

Alt til din Studenterkørsel

Så er du snart klar til din studenterkørsel, og det er sgu noget, der kun sker én gang i livet, så det skal selvfølgelig fejres på den helt rigtige måde! Men det kræver lidt planlægning og forberedelse for at få den vildeste vogntur. Du sidder sikkert med en masse spørgsmål om checkliste, hvad du kan forvente og hvad der ville være en god idé at tage med. Men bare rolig, vi har samlet 3 must-haves, der vil sikre dig en fantastisk tur!

PS: Denne artikel indeholder affliate links. Vi skal jo også have råd til vores eget studenterbajer!

Klar til Studenterkørsel? Her er 3 Must-Haves til at gøre din vogntur til en Legende-vente-og-se-om-jeg-kan-huske-noget!

1. Musik

Vi mener helt klart, at musik er en af de vigtigste ingredienser til en god studenterkørsel. Har du nogensinde kørt forbi en studentervogn uden musik? Nej vel, det ville bare være en flok unge, der puster i fløjter og flasher bryster. Og selvom der ikke er noget galt i det, så er det altså federe at banke hovedet til noget fedt musik, mens du langer en ølbong i dig. Så en højtaler, der kan blæse vognen op, er et must-have. En soundboks ville være et ideelt valg, hvis du vil have den vildeste fest på hjul!

2. Drikkevarer

Nummer 2 på listen er selvfølgelig drikkevarer! Som man siger, er en uforglemmelig studenterkørsel den, man ikke husker. Så husk at handle godt ind! Og bare rolig, forældrene ved de forskellige stops har også drikkevarer klar. Som tommelfingerregel tager en studenterkørsel 10-12 timer, afhængigt af hvor langt der er mellem dig og dine klassekammerater. Så regn med at have rigeligt med drikkevarer til at slukke tørsten på hele din klasse i løbet af turen!

3. Pynt til vognen

Når du kommer kørende ned ad gaderne i din yndlingsby, skal din vogn også have noget respektabelt bling! Vi snakker selvfølgelig om et studenterbanner med et fedt slogan, flag, balloner og meget mere! Du kan få en Deluxe Studenterpakke lige nu, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at pimpe din studenterkørsel helt op! Så lad os få gang i festen, og lad os gøre din studenterkørsel til noget, du aldrig vil glemme!

Billige vs. Dyre Ølpriser Rundt Om I Verden

Billige vs. Dyre Ølpriser Rundt Om I Verden – Få Overblikket Her!

Festival Survival Guide

Festival Survival Guide: 11 Afgørende Tips til at få den Bedste Festivaloplevelse