in ,

Festival Survival Guide: 11 Afgørende Tips til at få den Bedste Festivaloplevelse

Festival Survival Guide
Festival Survival Guide - Billede af Wendy Wei

Hvis du vil have en episk sommerweekend eller uge, så er en musikfestival et must! Men pas på, for det kan hurtigt blive en total katastrofe, hvis du ikke er ordentligt forberedt. Så her er vores top tips til at sikre dig en festivaloplevelse, du vil huske længe efter:

Træk Vejret

Vi ved, at vejret kan være temmelig mudret her i Danmark, men det er heller ikke sjovt at antage, at det altid bliver vådt og så pludselig få solskinsvejr. Sørg for at tjekke vejrudsigten regelmæssigt inden du tager afsted, så du ved, hvad du kan forvente.

Hvis det bliver vådt, så sørg for at tage regnfrakken og gummistøvlerne med. Du vil ikke have det sjovt med at være gennemblødt hele weekenden. Og hvis det bliver tørt, så husk at støvet er allestedsnærværende. Overvej at tage en ansigtsmaske med, så du undgår at indånde andres kropslugt og støv.

Vælg en teltplads på en bakke

Det er en god idé at ankomme tidligt til festivalen for at sikre dig en god campingplads. Prøv at finde en plads op ad en bakke, så du undgår at synke ned i en mose, hvis det skulle regne rigtig meget. Det kan også stoppe andre væsker, der løber ned ad bakken og ind i dit telt… og det vil du virkelig gerne undgå!

Skraldespande er mere alsidige, end du tror!

Tag en rulle affaldsposer med på festivalen, og du vil være taknemmelig for det. Uanset om det regner eller skinner solen, kan du bruge dem til alt muligt. De er perfekte til at beskytte dine ting mod fugtighed, og du kan endda klippe huller i dem og bruge dem som en fancy regnfrakke i en snæver vending. Og selvfølgelig kan du bruge dem til at holde din lejrplads ren og pæn.

Få mest ud af Roskilde Festival
Få mest ud af Roskilde Festival – Billede af Jugerman

Husk vådservietter

Vi må ikke glemme vådservietter! Disse vidunderlige små klude er uvurderlige på festivalen. Brug dem til at friske dig op, når du føler dig lidt klam, tørre mudder af din telefon, eller endda til at rense et toilet, før du bruger det (du vil takke os senere!). Så husk at pakke dem, når du pakker dine festival essentials – du vil ikke fortryde det.

Pak egne mad forsyninger

Pak altid genforseglelige sandwichposer til at holde dine ejendele sikre og tørre. Hvis himlen åbner op og det bliver vådt, så har du stadig en chance for at beskytte din telefon, penge og andre vigtige ting.

Brug solcreme

Selvom det regner, skal du huske at bruge solcreme! Der er intet værre end at blive ristet af solen og ende op med en brændt røv for resten af festivalen. Så smør dig godt ind og bær en hat for at beskytte dit ansigt.

Roskilde Festival Tips
Roskilde Festival Tips – Billede af Vishnu R Nair

Camp i nærheden af et genkendeligt vartegn

Når du har fundet en god campingplads, er det vigtigt at markere din lejr med et genkendeligt vartegn, som f.eks. en sti eller en toiletblok. Det vil hjælpe dig med at finde din vej tilbage, når du er påvirket og lidt forvirret om natten.

Bær en lommelygte med dig

Når natten falder på, så er det altid en god ide at huske at medbringe en lommelygte! Du vil være taknemmelig for det, når du skal finde din vej tilbage til din lejr i mørket. Og lad være med at stole på dit telefonlys – det vil sandsynligvis dø lige når du har mest brug for det.

Vi håber, at disse 11 festivaltips har været nyttige og vil hjælpe dig med at få den bedst mulige festivaloplevelse. Husk, at festivaler kan være uforudsigelige, men med lidt planlægning og disse tips kan du være godt forberedt på næsten alt. Så tøv ikke med at pakke din taske og drage af sted mod en uforglemmelig festivaloplevelse!

Alt Du skal bruge til Studenterkørsel

Alt Du skal bruge til Studenterkørsel

101 Dalmatinere Drukspil

101 Dalmatinere Drukspil