in , ,

Drik (Fisk) Drukspil

Drik (Fisk) Drukspil
Drik (Fisk) Drukspil - Billede

Drik (Fisk): Et Drukspil med en Twist

Er du klar til at krydre din næste fest med et sjovt og udfordrende drukspil? Så prøv Drik, en spændende variation af det klassiske kortspsil “Fisk”, men med en alkoholisk drejning. Alt, hvad du behøver, er øl eller cider, stærkere alkohol til shots og et sæt spillekort. Saml dine venner, og lad konkurrencen begynde!

Hvordan Man Spiller Drik (Fisk)

Antal Spillere: 3-5 personer

Forberedelse:

  1. Kortfordeling: Alle spillere starter med 5-7 kort, afhængigt af antallet af spillere. De resterende kort samles i en bunke i midten med bagsiden opad.

Grundregler:

  1. Spilforløb: Spillet fungerer som det klassiske “Fisk”. En spiller starter med at spørge en anden spiller, om de har et bestemt kort, f.eks. alle 5’ere. Hvis den spurte spiller har det ønskede kort, skal de give dem alle til den spiller, der spurgte.
  2. Drikkestraf: For hver gang du mister et kort til en anden spiller, skal du drikke det samme antal slurke, som det antal kort, du mistede. Hvis du ikke får et kort, når du har spurgt om det, skal den spurte spiller sige “drik”, hvilket svarer til “fisk”. Den oprindelige spørger skal derefter trække et kort fra bunken og drikke en slurk.
  3. Gentagelse: Hvis en spiller modtager et eller flere kort efter at have spurgt, har de ret til at spørge igen. Hvis de derimod ikke får et kort, går turen videre til den næste spiller i urets retning.
  4. Bonus: Hvis du samler 4 ens kort, kan du give 2 shots til en valgfri person.

Afslutning og Straf:

Når alle kort er delt ud, og spillet er slut, tæller hver spiller antallet af stik, de har fået. Spilleren eller spillerne med flest stik behøver ikke at drikke, mens alle andre skal drikke forskellen i stik mellem dem og vinderen, ganget med 2.

Killer Dart Drukspil

Killer Dart Drukspil

Festivalmode

Festivalmode