in , ,

Arrogance Drukspil

Arrogance Drukspil
Arrogance Drukspil - Billede

Arrogance – Et morsomt og udfordrende drukspil

Kort om drukspillet

Vi kender alle til, hvordan folk ofte bliver lidt mere arrogante, selvsikre og overmodige, når de har fået lidt at drikke. Dette spil udfordrer denne menneskelige tendens og leverer ofte ekstrem morskab, især når spillere bliver lidt for selvsikre.

Udstyr

  • En Mønt
  • Antal spiller: 2+
  • Noget at drikke

Druk Regler

Spillerne skænker sig selv en drink, og et pintglas placeres midt på bordet. Spillet starter, når en person hælder så meget eller så lidt af deres drink, som de ønsker, i pintglasset. Derefter skal de gætte “plat” eller “krone” og personen til venstre vender en mønt for at afsløre resultatet.

Ved korrekt gæt fortsætter drikken med uret, så næste person kan tilføje lidt mere og gætte igen. Hvis gættet er forkert, skal hele drikken bundes. Spillet bliver særlig interessant, hvis der er en række korrekte gæt i træk, da indsatsen for at gætte rigtigt bliver markant højere

God fornøjelse og Skål!

Disclaimer:

Husk at drikke ansvarligt! Dette indlæg er ikke beregnet til at fremme overdreven eller uansvarlig drikning. PartyPingo accepterer ikke mindreåriges drikning, at drikke og køre, eller nogen form for hensynsløs alkoholindtagelse. Vær sikker og kend dine grænser.

Hvis du nød vores indhold, del det venligst med andre eller giv os feedback og lad os vide, hvordan vi kan forbedre det!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Twister Drukspil

Twister Drukspil

Sænke Slagskibe Drukspil

Sænke Slagskibe Drukspil