in , ,

Beer Pong Drukspil 2024

Beer Pong Drukspil 2024
Beer Pong Drukspil 2024 - Billede

Beer Pong Drukspil 2024

Kort om drukspillet

Beer Pong rangerer muligvis som det ultimative drukspil og bør derfor være en uundværlig del af din præ-drikkerutine. Der findes adskillige regelsæt til Beer Pong, men nedenstående beskriver den mest grundlæggende og bredt anvendte version af spillet.

Udstyr

  • Et Beer Pong Bord
  • 12 – 20 Plastik kupper
  • 1- 2 Ping pong bolde
  • Antal spiller: 2+
  • Noget at drikke

Druk Regler

2 VS. 2 ØL PONG

For at kickstarte en 2 mod 2 Beer Pong kamp, placerer du plastpintglas i en 4-3-2-1 trekantet formation på hver side af bordet. Fyld hver kop med en passende mængde øl. Hvert hold har ideelt set sin egen bordtennisbold. Med holdene på hver sin side af bordet er målet klart: ram modstandernes kopper. Hvis du scorer, skal en modstander drikke indholdet af den pågældende kop. Hvis begge spillere fra et hold scorer, får de boldene tilbage for at fortsætte med at skyde. Vær dog opmærksom på dårlige kast – lander bolden ikke på bordet eller kanten på kopperne, skal den udførende spiller tage et par slurke af sin sidedrink.

Formålet med spillet er at eliminere alle modstanderens kopper, før de tømmer dine. I alt er der 10 kopper på modstandernes side ved spillets begyndelse, og hvert hold kan anmode om 1 ‘re-rack’ undervejs. Re-racks kan aktiveres, når der er enten 6 eller 4 kopper tilbage. Ved 6 kopper kan du tvinge modstanderne til at omarrangere dem i en 3-2-1 trekantet formation, eller du kan vente til 4 og vælge en endnu mindre 1-2-1 diamantformet opsætning.

Hvis du formår at fjerne alle modstanderholds kopper, får de en sidste chance for at score på dine kopper. Efter dette sidste forsøg skal de drikke indholdet af alle de tilbageværende kopper.

1 VS. 1 ØL PONG

Reglerne for 1 mod 1 Beer Pong ligner dem for 2 mod 2-spillet. Den eneste forskel er, at i et 1 mod 1-spil starter du med 6 kopper i stedet for 10, opsat i en 3-2-1 trekantet formation. Kopperne omarrangeres igen, når der er 4 tilbage, denne gang i en 1-2-1 diamantformet opsætning. Spillerne skiftes til at tage skud, uden mulighed for at aflevere bolden i et 1 mod 1-spil.

God fornøjelse og Skål!

Disclaimer:

Husk at drikke ansvarligt! Dette indlæg er ikke beregnet til at fremme overdreven eller uansvarlig drikning. PartyPingo accepterer ikke mindreåriges drikning, at drikke og køre, eller nogen form for hensynsløs alkoholindtagelse. Vær sikker og kend dine grænser.

Hvis du nød vores indhold, del det venligst med andre eller giv os feedback og lad os vide, hvordan vi kan forbedre det!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Sænke Slagskibe Drukspil

Sænke Slagskibe Drukspil

Centurion Drukspil - Billede

Centurion Drukspil