in ,

Centurion Drukspil

Centurion Drukspil - Billede
Centurion Drukspil - Billede

Centurion Drukspil

Kort om drukspillet

Centurion udgør den ultimative prøve af alkoholudholdenhed. Dette er dog en udfordring, vi virkelig ikke anbefaler, at du kaster dig ud i derhjemme.

Udstyr

  • Masser af shotglas
  • Antal spiller: 1+
  • Noget at drikke (masser af øl)

Druk Regler

For at kaste dig ud i Centurion kræves 2,5 liter lavvolumen øl eller cider (normalt øl). Spillets grundlæggende præmis er at konsumere 100 shots (målt à 25 ml) på kun 100 minutter. Der eksisterer flere variationer af spillet, og en interessant mulighed er en fodboldversion, perfekt hvis du sidder på pubben og ser en kamp. I denne version nyder du i alt 90 shots i løbet af spillet, suppleret med yderligere 10 i pausen. En ekstra fordel er tilstedeværelsen af et ur på skærmen, der hjælper med at opretholde den nødvendige tidsdisciplin.

God fornøjelse og Skål!

Disclaimer:

Husk at drikke ansvarligt! Dette indlæg er ikke beregnet til at fremme overdreven eller uansvarlig drikning. PartyPingo accepterer ikke mindreåriges drikning, at drikke og køre, eller nogen form for hensynsløs alkoholindtagelse. Vær sikker og kend dine grænser.

Hvis du nød vores indhold, del det venligst med andre eller giv os feedback og lad os vide, hvordan vi kan forbedre det!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Beer Pong Drukspil 2024

Beer Pong Drukspil 2024

Internationale Drukregler

Internationale Drukregler