in ,

Flere Drukspil for 2

Flere Drukspil for 2
Flere Drukspil for 2 - Billede af Isabella Mendes

Drukspil for 2

Det er ikke nødvendigt at være mange deltagere for at spille et drukspil. Der er faktisk mange drukspil, der kan spilles af kun to personer. Her kan du finde en liste over underholdende drukspil, der er velegnede til to personer. Så du vil helt sikkert kunne finde et drukspil for to, som passer til dig og din ven.

Fælles for disse drukspil for to er, at de kun kræver to deltagere. Nogle af spillene kræver dog også nogle rekvisitter som terninger, et kortspil og et par bordtennisbolde.

Det Tomme glas

Til dette spil skal I bruge seks plastikglas, en tusch og en terning. Hvert glas skal tildeles et tal fra et til seks. Derefter går spillet ud på at kaste med terningen. Hvert tal på terningen repræsenterer et glas. Hvis du kaster terningen og rammer et tomt glas, skal du hælde alkohol i det. Hvis du rammer et glas, der allerede indeholder noget, skal du drikke det. I fortsætter med at kaste, indtil du rammer et tomt glas. I bestemmer selv, hvornår spillet skal slutte.

Væddeløbet

Til dette spil skal I bruge et kortspil. Hvert es i kortspillet repræsenterer en væddeløbshest. Inden spillet skal hver deltager satse et antal slurke på en af de to heste. Derefter placeres otte kort ved siden af hestene, med billedsiden nedad. Hver hest kan rykke fremad, når der trækkes et kort med samme kulør. Når en hest når op til et af de otte kort, vendes kortet. Hvis kuløren matcher en af hestene, skal den pågældende hest gå et skridt tilbage. Vinderen er den, hvis hest når først passerer alle otte kort. Vinderen kan uddele det antal slurke, der blev satset. Nogle spiller med, at dette tal kan ganges med to, tre eller fire.

Højere eller lavere

Dette er også et meget populært spil, hvor I skal bruge et sæt spillekort. En af deltagerne er “uddeleren” og har bunken med kort. Du trækker et kort, ser på det, og den anden deltager skal gætte, hvilket kort det er. Først skal deltageren gætte et tal, og du skal svare, om kortet er højere eller lavere end det gættede tal. Hvis deltageren gætter rigtigt, skal du drikke. Hvis gættet er forkert, skal deltageren drikke forskellen mellem gættet og det rigtige kort. Derefter skifter I roller.

Beer Pong

Bedste Beer Pong Borde til Festivalen
Bedste Beer Pong Borde til Festivalen – Billede af Jugerman

Til dette spil skal I bruge 22 plastikglas, en bordtennisbold, et bord og øl. I skal placere 10 glas i hver ende af bordet i en trekantform og fylde dem med øl. I hver ende skal der også være et glas med vand. Hvis et glas rammes, skal det fjernes, og indholdet skal drikkes. Den første spiller, der rammer alle glassene i den anden ende af bordet, vinder. Taberens straf er at drikke resten af vinderens øl. Når du kaster, må din albue ikke passere bordkanten, og modstanderen må slå bolden væk, hvis den rammer bordet først. Det er også tilladt at puste bolden op mod glasset. Desuden kan hver spiller en gang bede modstanderen om at samle hans/hendes glas.

Således er der masser af sjove drukspil, som kun kræver to deltagere og kan give jer god underholdning.

Vandfald Drukspil

Vandfald Drukspil

Bustur Drukspil

Bustur: Et Nemt og Sjovt Drukspil til Enhver Fest