in ,

Kryds og Bolle Drukspil

Kryds og Bolle Drukspil
Kryds og Bolle Drukspil - Billede

Kryds og Bolle Drukspil

Kryds og Bolle drukspil, også kendt som “X’s and O’s” er et populært drukspil, der spilles ved hjælp af det traditionelle Kryds og Bolle-gitter. Spillet spilles typisk af to spillere, som skiftes til at placere deres brik på gitteret i et forsøg på at få tre i træk.

For at starte spillet skal spillerne først beslutte, hvem der skal være Kryds og hvem der skal være Bolle. Spilleren, der er Kryds, starter og placerer deres brik på et hvilket som helst felt på gitteret. Spilleren, der er Bolle, tager derefter deres tur og placerer deres brik på et tomt felt. Dette fortsætter, indtil en af spillerne får tre af deres brikker i træk, enten vandret, lodret eller diagonalt.

Når en spiller får tre i træk, skal den anden spiller drikke indholdet af alle felterne på gitteret. Spillet kan fortsætte i flere runder, hvor spillerne skiftes til at gå først.

>> Find flere drukspil her! <<

Måder man kan spille det på!

Der er nogle forskellige måder man kan spille Kryds og Bolle Drukspil.

Den første måde vil være at have en drink ved siden af, og så tage antal tåre udfra brikker på gitteret.

Den anden måde ville være at købe Kryds og Bolle Drukspil med shotglas.

Her kan man vælge om hvis man taber, at man så drikker det hele, eller kun sine egen, så modstanderens går videre til næste rundt.

Kryds og Bolle Drukspil
Kryds og Bolle Drukspil – Billede

Lad os hæve glassene og give en skør afsked til “Kryds og Bolle Drukspil”! Det er tid til at takke for alle de udfordrende kryds og sjove bolleøjeblikke, hvor vi har været på kanten af drukspilsgalskab. Må dine krydser være skæve, og dine bolle-hops være ekstra vovede. Nu er det på tide at gå videre til nye berusede eventyr, hvor reglerne smides ud af vinduet og kaos regerer. Skål og drik videre med masser af skøre spil! Se flere drukspil her

De 10 Bedste Oktoberfest Kostumer for Mænd

De 10 Bedste Oktoberfest Kostumer for Mænd

Alkohol Vingummier

Nemme og Hurtige Vodka Vingummibamser