in

Jägermeister har udgivet sin første Premium Version i 80 år

Jäger Manifest
Jäger Manifest

Jäger Manifest

Den traditionelle tyske Jägermeister urtelikør er blevet genopfundet i denne nye “Manifest” form. Med dette seneste tilbud udvider virksomheden sin portefølje til at omfatte et superpræmieprodukt. Jägermeister Manifest som er baseret på den oprindelige opskrift af den populære urtelikør, som husets mesterdistillere har udviklet yderligere samt raffinering af fremstillingsprocessen. Mere end 56 forskellige urter anvendes til fremstilling af Manifest, deres smag ekstraheres ved hjælp af en udførlig destillationsproces. Herefter er likøren alderen i mere end et år i både små og store ege tønder.

Konceptet omkring, at Jäger bedst nydes når den er -18 grader, slog igennem tilbage i slut 90’erne start 00’erne. Både dengang og i dag forbinder alle Jägermeister med “Jägerbombs” eller den klassiske brandbil med fuld udrykning. Vi glemte dog ofte altid den vigtigste ting når vi skulle lave disse drinks, og det var at Jägermeisteren skulle være -18, eller ihvertfald koldere end den almindelige stuetemperatur.

Men med den nye kombination af urter, rødder og frugter, er smagen af Jägermeister Manifest blevet mildere, og det siges at man kan nu burde være i stand til at nyde Jägermeister uden nogle form for opblanding.

Prisen pr. flaske er omkring de 300,- kr.

Læs vores anmeldelse af denne unikke urtelikør!

Jäger Manifest

Jägermeister Manifest – Hvordan Smager Den?

Tømmermændskure

Tømmermændskure – Verden over!