in

Top 5 måder til HURTIGT at indtage alkohol

Top 5 måder til HURTIGT at indtage alkohol
Top 5 måder til HURTIGT at indtage alkohol - Billede af Yannis Crettenand

I gymnasiet så jeg, at alkohol blev indtaget på flere forskellige måder, end der var salat i en kebab!. Jeg vil gerne hylde nogle af de mest kreative måder, jeg så til mange af mine venner gennem årene. I denne liste, vil de bedste måder at indtage store mængder af alkohol på indgå:

5.  Skål

Bowl drikkespil blev opfundet på George Mason University i 2010. Der er ingen måde at tabe spillet, bortset fra ikke at deltage i det. (Alkohol) Skåle er en fantastisk måde at opdrage energi på fester og presse andre på at drikke skidt, som normalt ikke ville overveje at røre ved.

Der er ikke noget særligt med spillet selv, bortset fra at det er et dumt som fuck-koncept, der er sjovt at samle rundt og handle sarkastisk, som om det er den bedste ting siden skiverne. Når skålen er klar til at gå, skal du bare videregive den til de folk, der blev hyped, da du besluttede at “slå en skål” (Alkoholhovedet er det) og nyd skidtet. At udtrykke din dominans på husfester har aldrig været lettere.

På Beach Week året, hvor skålen blev spillet op, blev der også opfundet konkurrencedygtige bowling. Denne gang handler det om at vinde, så tryk et tæppe, delt i hold og find to skåle af samme størrelse. Hvert hold har en lige fyldt skål, og vil begynde på samme tid; først for at afslutte deres alkoholskål vinder.

Vi anbefaler på det kraftigste at blive kreative på måder som at bruge ølbongs, mens skålen er i rotation for at give flere mennesker mulighed for at forbruge mere alkohol hurtigere. Intet er off limits … vi har set det hele, så få kreative, handle uvidende, og have en god tid, det er det, hvad bowling handler om!

4.  Øl Bong

Ølbonging er en hæfteklamme til hurtigt forbrugende alkohol. Ligesom en 100-niveau gen-ed college klasse, lærer alle universitetsstuderende (og perfekt) kunsten at øl bonging.

Hvis du er øl bonging med mere end en person, har den, der holder det, lave en nedtælling og lav en synkroniseret chug i slutningen. Ideelt set i de større har du svingbare dyser, der kan åbne og lukke for at forhindre øl i at spyle ud, mens du bliver klar til at chug.

Hvis du laver en 6-8 person bong, opfordrer vi dig til at vælge en sektion, der skal fyldes med et skud (eller to) spiritus oven på den øl, der allerede er i det, så lad folk ubevidst vælge hvilken tragt at drikke ud af og lade sjovet begynde. Folk er ofte så berusede, de er ikke klar over, at de har spritet alligevel …

3. Power Hour

60 skud af øl (~ 6-7 øl) bliver draget i løbet af en time, skud bliver taget hvert minut til et musikmix efter eget valg.

En Power Hour er en god pregame, før du går ud på en fest, da det går i gang med at drikke om en øl pr. Ti minutter i en time og vil helt sikkert få dig til at føle sig lige før det ender. Det er også en meget chill måde at drikke med venner, og et stort socialt drikke spil, da der ikke er nogen konkurrence eller tanke involveret.

Vælg først en Power Hour Mix efter din smag. En god strømtimet vil prøve en konsekvent lyd, der skal bemærkes, når sangen ændres, så lytterne ikke går glip af en drink. I løbet af timen vil 60 sange spille, og et skud øl tages i slutningen af hvert minut.

2. Gargoyle

Gargoyle Drinking Game er mere eller mindre en personlig måde at vise andre på, hvor få fucker du virkelig skal give. Det er en one-man keg stativ!

Gargoyle er i det væsentlige solo keg stativet, hvor ægte dominans er udtrykt. Jeg så engang at overbevise en pige om at pumpe keglen for ham med munden, mens han gargoyled fra det, og tilfældigt var han den person, der lærte mig at Gargoyle i første omgang.

Før du starter ølstrømmen, sørg for at give keglen nogle gode pumper, så du kan bruge din frihånd til at regne ud, hvor længe du har været på vej (ekstra uvidende!). Når du går, brug denne frihånd til at fortsætte med at pumpe keglen. Endelig, sørg for at du overhovedet går længere end 30 sekunder, så dit forsøg på at slukke ikke støder på igen!

1. Keg Stand

Spekulerer på, hvordan man kegler sig? Eller hvad en keg stativ er? Du er kommet til det rigtige sted. Der er intet rigtigt som at fortælle alle på en fest, de kan vente, mens du chug fra den tappede keg så længe som muligt.

Når du har grebet folk til at holde dig op, hold tappen og tæl for dig, hæv dig selv og lad den lækre øl flyde. Keg-stande har ingen regler. Det er et drikespil af din opadrettede hængende krop versus den endeløse strøm af kegøl. Hvis nogen regel skulle eksistere, ville det være, at enhver selvrespektende mand ikke ville slå ud før mindst 30 sekunder er gået.

Keg stativ er en fantastisk måde at vise frem på husfester, og en fantastisk måde at øge energiniveauet generelt. Du bør aldrig være bange for at træde op og få den første runde kegstativer startet, medmindre du er bange for at blive betragtet som partiets liv. Hvis ingen ønsker at hjælpe dig, har du altid # 2 på denne liste: The Gargoyle.

ARAM Drukspil

ARAM drukspil League of Drunks

Fortnite Drukspil

Fortnite Drukspil