in

5 Ting du burde Stoppe med når du er Fuld i Byen

5 Ting du burde Stoppe med når du er Fuld i Byen
5 Ting du burde Stoppe med når du er Fuld i Byen - Billede af kues1

5 Ting du burde Stoppe med når du er Fuld i Byen

Uanset om vi er uheld eller med vilje har vi alle været for beruset før. I stedet for at vandre i seng og holde os selv, synes vi at vi er fantastiske. Mens vi skulle tugge vand, tugger vi stadig øl og taler med folk. Berusede mennesker er som en yin yang, nogle gange er de fantastiske, og andre gange er de forfærdelige. Der er nogle almindelige ting, som berusede mennesker gør, som vi på en eller anden måde skal stoppe. Disse ting bliver hurtigt fra awesome til irriterende. Dette er fem ting berusede mennesker har brug for at stoppe med at gøre.

Lav planer for en tur, du aldrig vil gå på. Vi får det til, at du er beruset, og hæmningerne er lave, du kan endelig tale, hvordan du altid i hemmelighed har ønsket at gå til indonesisk! Når nogen siger ”Åh mand, jeg ville elske at gå der” er det ikke en invitation til at planlægge det med dem på stedet. Berusede mennesker elsker at tale om, hvordan de skal rejse, fordi ædru dem er forstenede af rejser. Uanset om det er en tur ned til en strand eller helt til et andet land, vil det aldrig ske.

Gentag dig selv gang på gang – pige, er dette 1990’erne, fordi jeg tror, du er en cd med gentagelse. Når berusede mennesker sidder noget fast i deres hoved, forbliver det fast i deres hoved. De formår at gentage det gang på gang. Nogle gange har du ikke brug for en ny vittighed, du har brug for et nyt publikum. Andre gange har du brug for nogen til at tage dig og sætte dig i din egen seng med døren låst. Gentagelser er som hjernetrin, kun dobbelt så irriterende.

Forklar, hvordan du ikke er fuld, du er – Hvis nogen spørger dig “Hvor beruset er du?”, Hvad de faktisk siger, er: “Du begynder at blive alle bekymrede” eller “Jeg tror, du er så beruset, at du muligvis kalder din mor” . At forklare, hvor beruset du ikke er, er altid den bedste måde at vise, hvor beruset du faktisk er. At forklare, at du spiste en kæmpe middag, overbeviser ikke nogen, om du har det godt efter femten skud, det vil bare fortælle dem, at du er ved at spy meget mere end normalt.

Løb – Dette er en helt uforklarlig reaktion på at drikke. Efter at have drukket nok til at begrænse din reaktionstid til den for en mursten og din motoriske koordinering til den for et nyfødt barn, får noget dig til at køre. Hver gang det sker falder du og ender med at bløder, men det sker stadig. Hvorfor drikker og løber vi? Hvad løber vi hen til, hvad løber vi fra?

Betal for alt – Okay Mr. Money bags, gik du glip af, hvor decimalpunktet er på din bankkonto? Du har 50 kroner ikke fem hundrede, men du er overbevist om, at du kan betale for alle. Intet som at høre næste dag, hvor mange penge du har brugt og indse, at du er kneppet. Ingen er imponeret over den fyr, der kaster penge i baren, de er imponeret over, at de narret dig til at købe et skud og en øl.

Alle elsker en beruset, bare ikke en, der har besluttet, at han er en løber.

Old Fashioned Cocktail

Old Fashioned Cocktail

Sådan Spiller du Flip Cup

Sådan Spiller du Flip Cup