in

Festivaler 2018

Festivaler 2018
Festivaler 2018 - Billede

Danske festivaler 2018

Vores bud på festivaler, som bliver en succes i sommeren 2018

Hver festival er unik, og har deres helt egen tilgang til musikken. Hvilken festival skal du med til? Vi giver et overblik over hvilke festivaler, der er værd at besøge. Læs med, for at lære, hvor du kan udforske musikken og presse leveren til det bristepunktet.

Smukfest

Denne smukkeste festival i Danmark. Spred din gode energi, og nyd den dejlige stemning, som skabes, når bøgeskoven forvandles til Smukfest-festival. Her finder du en bred vifte af musik og events fordelt ud på de 5 dage, festivalen strækker sig over.

Hovednavne

Mø, Britney Spears, Shawn Mendes (CA), Martin Jensen og Benal

Hvor?

Bøgeskoven i Skanderborg

Hvornår?

8. – 12. august 2018

Pris

Partoutbillet: 2.695,00 DKK

Éndagsbillet: 275,00-1.495,00 DKK

Unikke koncept

Festivalen afholdes i en skov, hvilket danner smukke rammer, hvor det er muligt at nyde god musik og god stemning.

Er du lige så nærig som os? Så læs disse 7 Geniale måder at snige alkohol ind til Festivalen

Grøn Koncert

Grønt græs, grøn øl, grøn koncert. Grøn koncert turnerer det danske rige, fra d. 19. juli til d. 29. juli. Skal du med? Festivalen er mobil, men ikke desto mindre fyldt med musikalsk talent og massere af oplevelser. Fang Grøn Koncert i dit nærområde.

Hovednavne

Lukas Graham, Phlake og Suspekt

Hvor?

Amager: 19. juli
Kolding: 20. juli
Aarhus: 21. juli
Aalborg: 22. juli
Esbjerg: 26. juli
Odense: 27. juli
Næstved: 28. juli
Valby: 29. juli

Hvornår?

19.-29. juli 2018

Pris

275,00 DKK (750,00 DKK for alle 8 byer)

Unikke koncept

I modsætning til traditionelle festivaller, som holder til et sted, bevæger Grøn Koncert sig rundt i hele landet. På den måde bliver musikken, og festivalsoplevelsen, tilgængelig for alle – Uanset hvor du er fra!

Wonder Festival

Bornholmsk festival. Den mest solrige festival lokaliseret på vores helt egen solskins ø. Festivalen er en af de mindre i Danmark, men dette gør den hverken mindre festlig eller mindre potent på fantastisk musik. Kom og nyd på musikken på de smukke bornholmske egne.

Hovednavne

Mew, FOOL, Pelle Peter, Faustix, Kakkmaddafakka (NO) og SAVEUS

Hvor?

Allinge på Bornholm

Hvornår?

16.-19. august 2018

Pris

Partoutbillet: 875,00 DKK

Éndagsbillet: 450,00 DKK

Unikke koncept

Den eneste festival, som afholdes på Bornholm. Festivalen har udsigt til Hammershus og ligger gå afstand fra de Bornholmske klipper med udsigt ud over havet.

Sådan spiller du Ølbowling. En festivals favorit!

New Note Festival

I august omdannes gården imellem biblioteket og Klaverfabrikken i Hillerød til en livlig festival med massere af dansk musik. New Note Festival præsenterer nye og dygtige up-coming kunstnere. Din mulighed for at opdage og opleve nye danske kunstnere.

Hovednavne

Yune, VETO, Emil Kruse, Moses: “Andreas”

Hvor?

Hillerød

Hvornår?

2.-4. august 2018

Pris

Partoutarmbånd: 400,00 DKK (300,00 DKK for unge u. 26 og studerende)

Éndagsbillet: TBA.

Unikke koncept

Hillerød samler de bedste up-and-coming danske bands og sangere, og præsenterer dem for deres festivalsgæster. Hør også helt lokalt talent, når Red Hill Songwriter optræder; en samling af de bedste sangskrivere i Hillerød.

Aarhus Festuge

Ikke så meget en festival som en kulturbegivenhed, men stadig værdig til at komme med på listen. Kom med når Nordens største kulturfestival åbner. Festivalen tæller over 1000 arrangementer fordelt på over 100 forskellige scener.

Hovedevents

Thomas Helmig, Den Sorte Skole (optræden i Domkirken), Shara Nova ved Aarhus Symfoniorkester, Musik i Kirken.

Hvor?

Aarhus

Hvornår?

31. august – 9. september 2018

Pris

Gratis

Unikke koncept

Aarhus Festuge bliver samlingspunkt for musik, street food og teaterforestillinger. Der lægger sig en hel unik stemning over Aarhus under kulturfestivalen.

Vi var lidt sløve i optrækket

Nu undrer du dig måske over, hvor fa’en Roskilde Festival og Tinderbox er på denne liste. Sagen er den, at vi var lidt sløve og de førnævnte festivaler, var afsluttet da vi skrev denne liste.

Disclaimer:

Husk at drikke ansvarligt! Dette indlæg er ikke beregnet til at fremme overdreven eller uansvarlig drikning. PartyPingo accepterer ikke mindreåriges drikning, at drikke og køre, eller nogen form for hensynsløs alkoholindtagelse. Vær sikker og kend dine grænser.

Hvis du nød vores indhold, del det venligst med andre eller giv os feedback og lad os vide, hvordan vi kan forbedre det!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Gin & Tonic Cruise

Gin & Tonic Cruise