in ,

Kan du løse dette puslespil for Alkoholiker?

Bar-puzzles
Bar-puzzles

Kan du løse dette puslespil for Alkoholiker?

Hvorfor nogen ville sætte tankespil i en bar, er bare kneppet op. Mange mennesker er allerede i en tilstand af beruselse og kan næppe stå op, og hvad måske ikke finde ud af et puslespil. Men denne labyrint er ikke for vanskelig, hvis du er edru. Forhåbentlig.

Tilsyneladende er dette spil en coaster fra Stormcrow Tavern i Vancouver, Canada. Storm Crow Tavern “er Planet Hollywood for nørder, en sportsbar for nørder: et sted, hvor gamere, sci-fi og fantasifans kan hænge ud, drikke en velsmagende mikrobryg og nosh på velsmagende spiselige ting i Vancouver’s eklektiske Commercial Drive-kvarter.” udsmykning i nørdebaren har en Cthulhu væggehelligdom og unik mekanisk Art-o-Mat, plus slagakse, sværd, krydsbuer, strålegevær og lysskærme, der vises.

Kl. 9 på julaften, måske våkner du bare op med et veludhvilet og sprygt sind, så du nemt kan løbe gennem dette bræt, så måske skulle du prøve denne labyrint senere, når du er pudret væk fra Rumchata? Og måske er du allerede hangover fra en feriefest og vil humle gennem denne labyrint, som den er beregnet til.

Et tip til at komme igennem puslespillet, er at du kan du gå igennem prikkerne mere end én gang.

Du kan finde, løsningen her.

Bedste Tømmermænds kurer

6 af de Bedste Tømmermænds kurer til efter nytårsaften

Old Fashioned Cocktail

Old Fashioned Cocktail